050 555 9857

info@raahenhautakivi.fi

Uudet hautakivet

Muistokivimalleja

Hautakivissä voit valita värin, mallin, koristeet ja symbolit. Luomme valitsemistasi elementeistä iättömän ja elegantin kokonaisuuden. Kivien koot ja värit ovat esimerkkejä ja niitä voidaan muutella.

Hautakivet tilaustyönä

Laajasta valikoimastamme löydämme varmasti sopivan mallin, jota muokkaamme yksilölliseksi. Toteutamme myös kaivertamalla koristekuvioita ja tekstejä. Käytämme työssämme apuna viimeisintä tekniikkaa ja suunnittelemme ensin tietokoneella hautakiven värillisenä 3-ulotteisena piirroksena. Piirroksesta on helppo saada lopullinen kuva tulevan muistomerkin ulkonäöstä. Piirroksen mukaan valmistamme kiven.

Mallin ja kivimateriaalin valinta

Hautakivien mallivalikoimamme on laaja, kuten myös kivimateriaalien valikoima. Autamme aina asiakkaitamme päätösprosessissa kuuntelemalla ja opastamalla. Kun malli ja materiaali on valittu, suunnittelemme yksityiskohdat ja lopuksi viimeistelemme muistomerkin kaiverruksilla.

Hautakiven hintaan sisältyy:

  • Nimen, aikatietojen ja koristeiden kaiverrus
  • Jalustakivi
  • Kiven paikoilleen asennus hautapaikalla
  • Uuden kiven tilaajalle kiven oikaisu yhden kerran veloituksetta

Kaiverrus viimeistelee hautakiven

Toteutamme myös erikoiskaiverruksia, joissa kaiverrus voi olla kullattu, hopeanvärinen, maalattu tai syväkaiverrettu. Kaiverruksen voit tilata myös jo asennettuun hautakiveen.

Lyhtyrakenteet ja koristeet

Käytämme kotimaisia Paasikiven lyhtyrakenteita ja koristeita. Tutustu tästä